maandag 31 januari 2011

Building dragons gesloten...

http://buildingdragons.blogspot.com/

Het avontuur van bijna twee jaar heb ik nu daadwerkelijk gesloten.
Ik heb een hoop geleerd heerlijk gefreubeld en nu een nieuwe hobby gevonden: het maken van attributen voor goocheltrucs (en zelfs het ontwerpen ervan, hoewel dat nog in zijn kinderschoentjes staat).
Een aantal van deze dingen zal ik hier posten, maar het meeste is natuurlijk strikt geheim, dat maakt het wat lastig. Daarom zal ik me tot de knutsel-dingen als de schedel beperken.

vrijdag 21 januari 2011

droomvogel

Muziek voor de droomvogel in enkel Majeur7 akkoorden.
C(maj 7)-F C-F C-G F-G C-Bb Ab-F G-C F-F Bb-G Ab-F G-Ab Bb-C F..... (en loop)

vrijdag 7 januari 2011

Pagina's en muziek speler

Ik heb uitgevonden, dat je ook statische pagina's kan maken met blogger, tjeee.
En toen wilde ik een muziek pagina hebben en dus heb ik een playertje gemaakt in flash. Ook heb ik uitgevonden hoe je TOCH flash objecten kan plaatsen in zo'n blog als dit. Erg handig voor mijn andere blog, flashCandy.

Dit is een liedje dat ik heb geschreven voor Beeville. We hadden ooit het duffe idee om Farmville te maken met Bijtjes voor Hyves.
Uiteindelijk kwamen we erachter dat het ongeveer 50.000,- euro zou kosten om te maken. Dat hebben we ff niet. AL is het met de 300 miljoen dollar omzet die Farmville maakt misschien wel verstandig.
Ach..

woensdag 5 januari 2011

Elke dag snoep.at leidt tot geweld

Telegraaf do 01 okt 2009, 10:50

Elke dag snoep leidt tot geweld

Kinderen die elke dag snoep of chocolade eten hebben een grotere kans om op volwassen leeftijd gewelddadiger te zijn dan kinderen die dat niet doen.
Dit blijkt uit een Britse studie aan de Universiteit van Cardiff onder 17.500 mensen. Het is voor het eerst dat er gekeken is naar het verband tussen de etensgewoonten tijdens de kinderjaren en de mate van gewelddadigheid op volwassen leeftijd.
Uit het onderzoek kwam naar voren dat als een 10-jarige elke dag snoep at hij een significant grotere kans heeft om op 34-jarige leeftijd voor geweld te zijn veroordeeld. Volgens de onderzoekers is een van de oorzaken dat deze kinderen niet hebben geleerd wanneer ze genoeg hebben gehad, maar andere deskundigen zeggen dat dit sowieso moeilijke kinderen zijn.
Dr. Simon Moore die het onderzoek leidde, heeft al eerder onderzoek gedaan naar jonge criminelen. Hij was zich er al van bewust dat zij slechte eetgewoontes hadden en veel zoetigheden aten. Toch was hij verrast door de uitkomst van het onderzoek.