dinsdag 24 november 2015

NET GELUKT!

Ik had dit jaar een zware hernia, waardoor de spelletjes van het Sinterklaasjournaal iets minder lekker en snel gingen dan gemiddeld. Gelukkig waren het er maar zes dit jaar.

SnoepGames test pagina..

Maar hier zijn ze dan, 1 uur voordat het laatste spelletje live gaat (dagkadootje van vanavond om.
Eerder vanmiddag 16:00pm had ik al een versie geleverd, die misging met Firefox, Internet Explorer en Edge.
De rest van de browsers werkte wel en iets is beter dan niets.
Maar na nog drie kwartier debuggen met Edge is de fout eruit.

Hij krijgt groene vlaggetjes op ALLE testplatforms.


Morgen ga ik aan de support werken voor het Sinterklaasjournaal. Er zijn al wat klachten binnen gekomen, maar ik krijg vooral dit soort 'bugs':

------------------
Contact info
------------------
platformstring: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Trident/7.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; .NET4.0C; InfoPath.2; Media Center PC 5.0; OfficeLiveConnector.1.5; OfficeLivePatch.1.3; SLCC1; .NET4.0E; Tablet PC 2.0; GWX:QUALIFIED; HYVES; rv:11.0) like Gecko
HybridVersion: 1.2.2
GameVersion: 1.0
------------------
bug: over 1 week is het pakjesavond!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
------------------

Leuk, maar het zijn er ondertussen al een stuk of 40, dus ik heb meer tools nodig om het kaf van het koren te scheiden. Morgen heel benieuwd of er nog 'echte' bugs overblijven.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten